Welkom bij
ZP Ommen
Bijeenkomst | Het Ondernemershuis, hoe werkt dit?


Bijeenkomst | Het Ondernemershuis, hoe werkt dit?
26 Mei 2016
Geachte leden en geïnteresserden,

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit om aanwezig te zijn bij de volgende netwerk bijeenkomst van ZP Ommen. Deze bijeenkomst is op 26 mei a.s. bij Flater Eten & Drinken en begint om 19.30 uur. Onderwerp van de avond: Het Ondernemershuis – Hoe werkt dit?

Ramina Reefman is ondernemersadviseur bij Het Ondernemershuis en geeft deze avond een presentatie over hoe het Ondernemershuis werkt. Het Ondernemershuis is de verbindende plek voor ondernemers in het Vechtdal. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis de ondernemer bij het vergroten van haar/zijn zakelijk succes. Het Ondernemershuis is er voor en door alle ondernemers.
Ook zullen de burgemeester van Ommen, de heer Mark Boumans, en vertegenwoordigers van de besturen van de Ondernemers Vereniging Ommen en de Handelsvereniging Ommen deze avond aanwezig zijn.
Het doel van deze avond is dat wij ons als ZP Ommen willen presenteren aan ondernemend Ommen. Jullie als leden krijgen deze avond dan ook de kans om je te presenteren tijdens een voorstelronde (Wie ben je –wat doe je –voor welke doelgroep –wat maakt je bijzonder). Vergeet ook vooral je visitekaartje niet!

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
- 19.00 uur: ontvangst leden – profielfoto maken; bij Flater Eten & Drinken, aan de Markt in Ommen
- 19:30 uur: ontvangst genodigden, gasten en introducés
- 20.00 uur: Start van de avond met voorstelronde leden ZP Ommen & mededelingen
- Aansluitend: Gastspreker: het thema van de avond – Het Ondernemershuis
- 22.00 uur: Afsluiting met een informele (netwerk)borrel.
- 23.00 uur: Einde bijeenkomst.

Net als tijdens de vorige netwerk bijeenkomsten is het mogelijk om een introducé (collega Zelfstandig Professional) mee te nemen. Deze introducé is nog niet op een bijeenkomst van ZP Ommen geweest en mag éénmalig kosteloos met jou meekomen. Uiteraard dient hij/zij wel te voldoen aan de voorwaarden voor een eventueel lidmaatschap. Wij hopen uiteraard zoveel mogelijk leden te mogen begroeten! Graag wel even opgeven (voor 24 mei a.s.), zodat we weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van ZP Ommen – Professionals uit het Vechtdal


Het Ondernemershuis