Welkom bij
ZP Ommen
bijeenkomst | Klantgericht denken en doen!


bijeenkomst | Klantgericht denken en doen!
24 November 2016
Geachte leden en geïnteresseerden,

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit om aanwezig te zijn bij de volgende netwerk bijeenkomst van ZP Ommen. Deze bijeenkomst is op 24 november a.s. bij Flater Eten & Drinken en begint om 20.00 uur.

Onderwerp van de avond: Klantgericht denken en doen!

Klanten hebben we allemaal. En die klant, die betaald uiteindelijk jouw salaris! Mits hij/zij tevreden is. Maar….wanneer is je klant tevreden? Hoe ga je om met verwachtingsmanagement? Hoe maak je van een bestaande klant een ambassadeur voor jouw bedrijf?
In deze presentatie, gegeven door Frans Heerink, specialist op het gebied van Gastvrijheid / Klantgerichtheid, krijg je praktische handvatten aangereikt, waarmee je zelf de volgende dag direct aan de slag kunt.

Je bent van harte welkom! Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
19.30 uur : ontvangst – inloop bij Flater Eten & Drinken, aan de Markt in Ommen
20.00 uur : Start van de avond met een 5-minuten topic door Taco van der Sligte, gevolgd door een korte vergadering.
20.30 uur : Gastspreker: Frans Heerink – Klantgericht denken en doen!
21.30 uur : Afsluiting met een informele (netwerk)borrel.
23.00 uur : Einde bijeenkomst.

Afgelopen maand hebben wij een ledenwerfactie gehouden dmv een brief aan collega zp-ers te sturen en daarna een belactie gehouden. Naar aanleiding hiervan hebben 37 zp-ers aangegeven op 24 november aanwezig te zijn en graag kennis te willen maken met ZP Ommen. Een mooi aantal dus!

Uiteraard is het net als tijdens de vorige netwerk bijeenkomsten mogelijk om een introducé (collega / Zelfstandig Professional) mee te nemen. Deze introducé is nog niet op een bijeenkomst van ZP Ommen geweest en mag éénmalig kosteloos met jou meekomen. Uiteraard dient hij/zij wel te voldoen aan de voorwaarden voor een eventueel lidmaatschap.

Gezien de aanmeldingen voor deze avond van nieuwe (aspirant) leden, graag wel even opgeven (voor 22 november a.s.), zodat we weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van ZP Ommen – Professionals uit het Vechtdal

ZP Ommen ZP Ommen ZP Ommen