Welkom bij
ZP Ommen
Onze Leden
365 Dagen Duurzaam
Mari Terlouw
Zoekt u  zekerheid, transparantie en duidelijkheid over de toepassing voor producten voor duurzame energieDan bent u bij 365DagenDuurzaam bij het juiste bedrijf. We hebben een persoonlijke benadering zonder de nadelen ervan.Probeer het eens vrijblijvend uit, u krijgt er geen spijt van.
Anette Ludikhuize coaching & training
Anette Ludikhuize
“Het aanboren van ongebruikte talenten biedt kansen voor de toekomst"Als coach ondersteun ik individuen en teams bij het ontdekken van verborgen kwaliteiten zodat deze bewust ingezet kunnen worden.
Autax
Jan Ardesch
Mijn naam is Jan Ardesch van Autax. Wij richten ons op betaalbaar personenvervoer, berging en hebben inmiddels meer takken van sport, waaronder kentekenloket, stadstaxi, autoshop, kleine reparaties aan auto's en zijn 24/7 - 365 dagen p.jr. bereikbaar.
Autobedrijf Ruiter
Hermen Ruiter
Bemiddelink
Gerard Hemmink
Berna’s Hairfashion
Berna Poelarends
Blossom Architecture
Leyla Godoy
Ik creëer ruimtes voor het woon- en werkplezier van de mensen en ik help je jouw ideeën vorm te geven op een technische verantwoorde manier.
Bouwen met Wim
Wim ter Haar
Bureau Schröder
Karola Schröder
Met passie en plezier werk ik samen met vrijwilligers, ondernemers en gemeenten om hun plannen te realiseren.
Buro Lein
Marjolein Bröring
Buro Lein biedt hulp aan mensen die meer stabiliteit in hun leven willen en meer gebruik willen maken van hun cognitieve en lichamelijke mogelijkheden.
Centrum Advocaten
Bert aan het Rot
Als advocaat verstrek ik juridisch advies aan zowel particulieren als ook aan bedrijven (ZZP en MKB). Ook sta ik mijn cliënten bij in gerechtelijke- en arbitrageprocedures.
CHX Fotografie
Carlijn Spijkerman-Hendrikx
Fotografie is een grote passie voor mij en daarom heb ik hier mijn beroep van gemaakt. CHX Fotografie werkt vanuit huis, we hebben bewust geen studio. Het liefst fotograferen we op locatie, daar waar onze klanten zich het prettigst voelen. Wij proberen altijd een gezellige en ontspannen sfeer te creëren, waardoor mens en/of dier zich snel op hun gemak voelen. Dit staat dan ook garant voor een mooi eindresultaat.
Cijfer Meester Vechtdal
Ronald Hartholt
CijferMeester Vechtdal: Een administratieve duizendpoot die tegen beheersbare kosten uw boekhouding doet voor Eenmanszaak/Vof en MKB.
Clockworks
Bennie Clock
CR Communicatie
Céline ten Kate - Timmerman
Céline ten Kate - Timmerman is met CR Communicatie een professionele flexibele kracht die bedrijven ondersteunt bij hun marketing-, communicatie- en social media activiteiten.
Culinair bij u thuis
Martin Lip
De Lange Keukens
Gery de Lange
De meest sfeervolle showroom.De Lange keukens, thuis in elke keuken.
Doofenshmirtz Evil inc
Druk met Reclame & ICT
Bote de Haan
EBCiviel
Erik Bouwman
Civiel-, infratechnisch projectbegeleider, inzetbaar als uitvoerder, toezichthouder of directievoerder bij aannemers, overheden en ingenieursbureaus.
EQB Consultancy
Martijn Visker
Om bedrijven concurrerend te houden, wil EQB vanuit een oprechte, klantgerichte benadering haar klanten bijstaan om de bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te laten functioneren alsmede de algehele kwaliteit te laten verhogen.
Esther van Benthem
Mediator, Arbeidsdeskundige en HR Adviseur
 
Excello Training & Opleiding
Eddy van Lenthe
Gerbers.nu Consumer Finance
Herald Gerbers
Gerbers.nu Consumer Finance is gespecialiseerd op het gebied van Consumptief Krediet en Financial Lease. Door middel van samenwerkingen met onder meer assurantie-intermediairs, autodealers en boekhoudkantoren door het hele land, wordt geprobeerd om een optimale samenwerking te creëren.
GiVinG Paper Solutions
Giny van Gerresheim
Eigenaar van GiVinG Paper Solutions is Giny van Gerresheim. Giny is inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam in de verpakkingsindustrie en voorziet detailhandel/groothandel en recreatiebedrijven van verpakkings-/decoratiemateriaal en advies.
Hofman Advies
Frens Hofman
JANVEL | Training & Veiligheidsadvies
Jan Veldman
Ik ben vooral in te zetten als gastdocent, voor allerlei soorten veiligheidscursussen voor de aannemerij in de (ondergrondse)infra en de bouw.
JHX Verhuur
Jarno Hendrikx
Jim’ Showcooking
Jim Buiter
Mijn naam is Jim, al dertig jaar ervaring als kok. Tussendoor iets heel anders gedaan en nu sinds 2011 mijn eigen catering.
Kalloh
Wichard Hollak
In mijn PraktijK KalloH ben ik gericht op een aantal specifieke gerichte behandelingen, waaronder Emmett techniek, Sensi-therapie en massages.
Karin Gibcus Organisatieadvies en Coaching
Karin Gibcus
Ik help jou om de kracht in jezelf en/of je bedrijf te hervinden en te versterken. Wie in zijn kracht staat, is gelukkiger en succesvoller. Zo creëren we 1+1=3.
Kenneth Smit Training en Opleiding
Taco van der Sligte
Al bijna 18 jaar Senior Trainer bij Kenneth Smit, dé Trainer en Opleider van Ondernemend Nederland.Stel mij een interessante vraag dan krijg je een interessant antwoord!
KOVO engineering
Ko van Oldenbarneveld
KOVO engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en tekenen van machines en gereedschappen in de (speciaal) machinebouw.
Laura Bouwhuis administratiekantoor
Laura Bouwhuis
Zoekt u een betaalbare financieel adviseur voor wie geen vraag er één te veel is? Een vertrouwd aanspreekpunt die houdt van korte lijntjes en persoonlijk contact?Maak kennis met Laura Bouwhuis administratiekantoor.
Leef2.0 | Training & Coaching Vitaliteit
Christine Hulst
specialist duurzame inzetbaarheid- Vitaliteit als motor achter jouw persoonlijk en zakelijk succes !
LSP Stage Equipment
Richard Lemmens
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding
Ilse Kodden
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding.Droom je je leven, of leef je je droom?
Praktijk Klarien van Elburg
Klarien van Elburg
Rabobank Vaart en Vechtstreek
Marko Runherd, financieel adviseur ondernemer in prive, voor alle voorkomende prive-vraagstukken van ondernemers 
Recre-actie Roerdink
Willem Roerdink
RightStyle
Frans Heerink
RightStyle maakt gasten blij - Frans Heerink
Roddenhof Schilders
Arjan Roddenhof
Secretariaat Van Elburg
Gina van Elburg
Als zeer ervaren directiesecretaresse met een Schoeversdiploma verzorg ik alle werkzaamheden op het gebied van secretariële dienstverlening. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring met het notuleren van alle vergadervormen voor alle soorten ondernemingen en diverse gremia.
Shoes by Stef
Stephanie Bruin
Smelt Communicatie I tekst & advies
Hetty Smelt
Wie schrijft de teksten voor úw website en brochures? Smelt Communicatie kan dat ook voor u doen.
Spark Administratiekantoor
Sandra Vonk
Stefan Jaspers Tuin & Landschap
Stefan Jaspers
Studio Fraai
Hermien Horsman
Studio Fraai helpt ondernemers een passende en complete uitstraling neer te zetten met hun visuele presentatie, door het aanbieden van zowel fotografie als grafisch ontwerp.
Superversaanhuis
Erwin Martens
Tent Verhuur Ommen
Chris Rens
TimOn deuren en kozijnen vof
Herman Wessel
Van Beesten Paardentrailers en Aanhangwagens
Gerbrand van Beesten
Waar de meeste bedrijven u alleen technische kennis kunnen bieden, weet Van Beesten waar hij op moet letten zodat zijn producten voor u, maar ook voor uw paarden aangenaam zijn.
Van Bruggen Expertise, letselschadespecialist
Hans van Bruggen
Mijn bedrijf houdt zich bezig met het regelen van letselschades in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.Ik werk dus niet voor slachtoffers; zij benoemen een belangenbehartiger / letseladvocaat, wiens gesprekspartner ik dan ben namens de aansprakelijke verzekeraar.
Van Ittersum C.D.S.
Arie van Ittersum
Van Ittersum c.d.s. voert las- en constructiewerk uit voor zowel bedrijven als particulier, tevens zorg ik voor technische ondersteuning.Daarnaast ben ik in te huren als allround chauffeur / monteur in de agrarische sector.
Vechtdal Accountants
Henk Jan Schuurhuis
Viviane Rose
Viviane Rose
Conceptueel, performance, woord kunstenaar. Zowel vrij werk als in opdracht. Inspirator via lezingen, debatten en workshops. Voor scholen, organisaties e.d
Volkerink Projectrealisatie
Volkerink
Volkerink Projectrealisatie is een jonge onderneming, met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Bouw- of verbouwplannen? Wij verzorgen het gehele bouwproces voor u.
W. Velthuis
Wout Velthuis
Welgeorganiseerd
Karel Bijsterbosch
Ik ben Karel Bijsterbosch en ik begeleid ondernemers in situaties waar tijdgebrek en gebrek aan structuur en overzicht je productiviteit en je groei belemmeren.
Yspeert Marketing
Arjan Yspeert
Door drukte komt marketing bij de meeste MKB’ers en ZZP’ers niet uit de verf. Met mijn abonnement haal je een ervaren marketeer aan boord zonder de nadelen.