Welkom bij
ZP Ommen
Anette Ludikhuize coaching & training
Anette Ludikhuize
Anette Ludikhuize coaching & training
Anette Ludikhuize
Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest als (team)coach bij een werkgever in de zorgsector. Sinds 2015 heb ik mijn eigen bedrijf “coaching & training” en ben ik naast rehabilitatiecoach ook loopbaancoach. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun werk of (noodgedwongen) op zoek zijn naar een nieuwe werkkring ondersteun ik bij dit proces, door vooral te focussen op de kwaliteiten die iemand heeft. Wanneer een persoon, door omstandigheden in het leven, een steuntje in de rug kan gebruiken, is hij/zij bij mij tevens aan het goede adres. Centraal staan dan de vragen: Wie ben je? Wat is de situatie en wat heb je nodig? Waar ben je goed in? Wat wil je bereiken?

Voor begeleiding bij Stress & Burn-out klachten kunnen mensen vanaf december 2018 ook bij mij terecht. Hiervoor gebruik ik een 8 stappenplan met als start een eerste analyse van stressklachten en stressbronnen om daarna via herstel en versterken van competenties uiteindelijk weer hetzelfde of ander werk te kunnen hervatten.

Teams die beter willen samenwerken, help ik hierbij graag door ze te laten nadenken en ervaren hoe ze dit kunnen bereiken door middel van het ontdekken en gebruiken van elkaars talenten. Aangezien een coachtraject voor iedereen handig kan zijn, is iedereen bij mij welkom uit welke branche dan ook. Mijn aanpak, het uitgaan van mogelijkheden en kansen, maakt dat het zelfvertrouwen van mijn klanten in snel tempo groeit.
Neem gerust contact met mij op via info@anetteludikhuize.nl of bel 06 25335134