Welkom bij
ZP Ommen
Studio Fraai
Hermien Horsman
Studio Fraai
Hermien Horsman
Mijn naam is Hermien Horsman, 26 jaar en woonachtig en ondernemer in het mooie Ommen. Al sinds ik op de kleuterschool zit, vind ik het fantastisch om van 'niets', iets te maken! Als de juf afgeknipte stukjes papier of wol weggooide, vroeg ik of ik deze weer uit de prullenbak mocht vissen en mee naar huis mocht nemen, om er nog wat van te 'knutselen'.

De creativiteit is altijd gebleven en een aantal jaren na het afronden van de opleiding reclame & media op het CIBAP vakcollege te Zwolle, heb ik ervoor gekozen deze creativiteit in mijn eigen bedrijf Studio Fraai een plek te geven.

Fotografie is één van mijn grote passies: niets leuker dan het spelen met licht en de omgeving, om zo de mooiste plaatjes van zeer uiteenlopende onderwerpen te schieten! Mijn andere passie, grafisch ontwerpen, is al aanwezig sinds mijn jeugd. Toen ik mijn eerste computer kreeg ging er een wereld voor me open. Uren was ik aan het stoeien met vormen en kleuren op het scherm.

De combinatie van deze twee is voor mij de ultieme uitdaging en zorgt ervoor dat er voor u als klant veel mogelijkheden zijn. Omdat één persoon zowel fotografie als vormgeving aan kan bieden, zijn de lijnen kort. Mooie foto’s uit een bedrijfsreportage die meteen verwerkt kunnen worden in een op maat gemaakte flyer bijvoorbeeld. Of een professionele en aansprekende profielfoto voor uw LinkedIn profiel. Omdat ik precies weet waarvoor en hoe de foto’s gebruikt zullen worden, kan ik vooraf rekening houden met veel aspecten. Dit bespaart tijd en dus geld! Ook zorgt dit voor een passend eindresultaat, altijd in de sfeer van de huisstijl.

Bent u op zoek naar een passende manier om uw bedrijf, product of organisatie op de kaart te zetten? Graag ben ik u van dienst met het ontwerpen van een passende visuele presentatie voor alle denkbare visuele uitingen van uw bedrijf!

De specialiteiten van Studio Fraai:
  • Logo en huisstijl
  • Reclame uitingen
  • Fotografie
  • Uitnodigingen & kaarten
Neem gerust contact met mij op via info@studio-fraai.nl of bel 06 361 265 43