Welkom bij
ZP Ommen
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding
Ilse Kodden
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding
Ilse Kodden
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding.

Droom je je leven, of leef je je droom?

Iedereen krijgt wel eens te maken met een loopbaanvraag. Het kan zijn dat je vastloopt in je werk, een aantal jaren thuis bent geweest en graag weer aan de slag wilt op de arbeidsmarkt, vanuit een reorganisatie op zoek moet naar ander werk of gewoon graag een switch wilt maken omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging.

"Ik geloof er in als mensen onderzoek durven te doen naar zichzelf en naar waar ze goed in zijn en focussen op wat ze willen dat het bijdraagt aan geluk, positieve energie en persoonlijke ontwikkeling”. Dat is waar ik met meynkracht, Loopbaanbegeleiding een bijdrage aan wil leveren."

Als je mensen vraagt waar ze nu goed in zijn, waar ze voor staan en wat ze willen qua werk, dan vinden sommige mensen dat moeilijk te verwoorden. Veel mensen willen wel wat anders doen qua werk, maar weten niet precies wat of wat nu bij hun past. Dan kom je uit op de vragen, wie ben ik?, wat kan ik? en wat wil ik? De drie essentiële vragen bij loopbaanbegeleiding. Het vergt moed om onderzoek te doen naar jezelf om antwoorden te verkrijgen, maar als je het doet, gaat het je zoveel opleveren. Het geeft inzicht in jezelf, bewustwording, de aanzet tot verandering, je volgt je hart, je doet waar je goed in bent en je haalt uit het werkleven wat erin zit. Kortom dan zit je in je kracht. Vanuit meynkracht begeleid ik mensen bij hun loopbaanvragen en help ik ze om (weer) in hun kracht te komen.
Neem gerust contact met mij op via info@meynkracht.nl of bel 06-38228478