Welkom bij
ZP Ommen
Yspeert Marketing
Arjan Yspeert
Yspeert Marketing
Arjan Yspeert
Vanaf 2012 adviseer ik MKB-bedrijven en ZZP’ers fulltime over hun marketing en communicatie. Het klassieke uurtje factuurtje beviel me niet meer en daarom ben ik gaan experimenteren. Daardoor ontdekte ik de mogelijkheden van de Vrije Adviseur en heb die methodiek over een periode van een jaar of twee naar een voor iedereen (die zelfstandig adviseur wil worden) toepasbaar businessmodel uitgewerkt. Zie ook mijn boek over dit onderwerp.

Als zelfbenoemd vrije adviseur werk ik voor meerdere opdrachtgevers tegelijk, voor een vast tarief per maand, onafhankelijk van het aantal gewerkte uren. Meestal voor acht, negen of tien kleine of middelgrote ondernemingen tegelijk. Voor hen is het interessant om tegen een vast, behapbaar, tarief hun marketing een enorme slinger te geven. Zij hebben altijd hun eigen marketingmanager onder handbereik en voor mij biedt dit model de regelmaat en onafhankelijkheid die een op tijd gebaseerd systeem niet heeft.

Mijn netwerk bestaat uit eersteklas communicatieprofessionals die het mogelijk maken dat ik mijn tijd optimaal kan inzetten. Dus werkend vanuit een heldere strategie stel ik samen met de opdrachtgever een plan op en voer dat uit of laat dat uitvoeren. Niets meer of minder.

Mijn manier van werken is in de uitvoering heel ‘hands on’ met het oog ferm gericht op het meetbare resultaat. Het organiseren van complete projecten met meerdere disciplines zoals marktonderzoek, illustratie, fotografie en video, tekstschrijven, app-development e.d. behoort daarbij tot de mogelijkheden.
Neem gerust contact met mij op via arjan@yspeert.com of bel 06-53252573