28 november 2022 Ledenvergadering met aansluitend een bokbierproeverij

Waarom een ledenvergadering?

Op deze ledenvergadering willen we terugblikken op de afgelopen jaren maar ook vooruit kijken. Om op onze bijeenkomsten interessante sprekers te kunnen blijven uitnodigen zal het ledental van ZP Ommen verder omhoog moeten als mede het opkomstpercentage. Daarom willen we graag inzicht krijgen van wat er leeft onder de leden. Welke onderwerpen en activiteiten spreken jullie aan en welke juist niet! Dat doen op een interactieve manier door middel van een aantal stellingen waarover we met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Tevens is er voldoende ruimte voor overige vragen, op- en aanmerkingen, ideeën of suggesties.

Sprekersschaal

Melanie van Riel is ruim een jaar lid van ZP Ommen maar nog niet eerder in de gelegenheid geweest om een bijeenkomst bij te wonen. In de Sprekersschaal vertelt zij graag over haar werkzaamheden als Marketing Adviseur voor verschillende bedrijven. Daarnaast is zij medeoprichter van “Spot coworking” waarbij ondernemende mensen een werkplek kunnen huren in hartje Ommen.

Bokbierproeverij

Om deze bijeenkomst op een luchtige en ontspannen manier te kunnen afsluiten hebben we een bokbierproeverij georganiseerd. Daarvoor zijn we deze avond ook uitgeweken naar Grand Café de Veghte omdat de uitbaters Raoul en Thomas (bok) bierkenners bij uitstek zijn. Bokbier is in Nederland het meest gedronken speciaalbier en wordt over het algemeen in de herfst en winter als Herfstbok verkocht. In het voorjaar is bokbier ook verkrijgbaar als Lentebok. Dit is een wat lichtkleurig bier wat past bij de lente. Naast de verschillende soorten bokbier zijn er ook de nodige hapjes aanwezig. Ook voor de niet-bierliefhebbers is gezorgd.

Het programma:
19.30 uur : Ontvangst – inloop bij Grand Café de Veghte aan de Markt in Ommen
20.00 uur : Start van de avond met een korte vergadering
20.15 uur : Verslag van de kascontrole commissie
20.30 uur : Sprekersschaal.
20.45 uur : Ledenvergadering.
21.30 uur : Afsluiting met een bokbierproeverij en informeel netwerken.
23.00 uur : Einde bijeenkomst.

Graag wel even opgeven voor dinsdag 22 november a.s. via info@zpommen.nl.

Ben je nog geen lid van ZP Ommen? Je kan je inschrijven door dit aanmeldingsformulier in te vullen.

Blijf op de hoogte via onze Facebook en LinkedIn.