Mei 2019: Zet jezelf op de kaart

28 mei 2019

Hierbij nodigen wij je van harte uit om aanwezig te zijn bij de volgende netwerkbijeenkomst van ZP Ommen. Deze bijeenkomst is op dinsdag 28 mei 2019 bij Flater Eten & Drinken en begint om 20.00 uur.
Het thema van de avond is: Zet jezelf op de kaart

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
19.30 uur: Ontvangst – inloop bij Flater Eten & Drinken, aan de Markt in Ommen.
20.00 uur: Start van de avond met een korte vergadering.
20:30 uur: Frans’ Topic. Frans Heerink deelt in 5 minuten weer een interessant onderwerp met ons, waar iedereen z’n voordeel mee kan doen.
20.35 uur: De ‘Sprekersschaal’. Eén van onze leden zal weer iets vertellen over zijn werkzaamheden. Vanavond zal Mari Terlouw ons deelgenoot maken van zijn 365 Dagen Duurzaam.
20:45 uur: Leo Hans: Zet jezelf op de kaart
21.30 uur: Afsluiting met een informele (netwerk)borrel bij Flater Eten & Drinken.
23.00 uur: Einde bijeenkomst.

Voor deze avond hebben wij Leo Hans uitgenodigd. Leo zal ons meenemen in ‘De wereld van verschil’ van Maps Tell. Via een bijzondere landkaart laat hij zien dat het nogal wat uitmaakt of je voorkeursstijl introvert of extravert is. Of wat er gebeurt als je mens- of taakgericht bent. Het is een presentatie die veel herkenning en emotie oproept bij de deelnemers. Je voorkeuren bepalen ook direct je minder sterke kanten en de daaruit voortvloeiende problemen.
Introducés
Net als tijdens de vorige netwerkbijeenkomsten is het mogelijk om een introducé (collega Zelfstandig Professional) mee te nemen. Deze introducé is nog niet op een bijeenkomst van ZP Ommen geweest en kan éénmalig kosteloos met ZP Ommen kennis maken. Uiteraard dient de introducé wel te voldoen aan de voorwaarden voor een eventueel lidmaatschap (zie onze website: https://zpommen.nl/)Wij hopen je te mogen begroeten!Graag wel even opgeven, zodat we weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.We begroeten jullie graag op dinsdag 28 mei vanaf 19:30 uur bij Flater Eten en Drinken en nemen jullie graag mee in ‘De wereld van verschil’.